Thursday, 8 December 2011

mengapakah ??

hye uolls .
agak lama jugak aku tak update blog ni kan .
hmm .
aku ada 2 story , gembira N sedih .
yang gembira nye , aku pergi ke kedah , kampung paksu aku .
adik dia kawen .
kat sana aku berdisiplin , hahaa .
bangun awal , tidur awal , mandi awal .
peerrgghh !
kul 8pagi dah bangun , mandi , sarapan .
kul 6petang dah get ready mandi untuk malam .
kul 10 - 11 dah get ready nak tidur .
dah macam kat asrama pun ada !
hahahaah :))
kat kedah selama 4hari3malam , macam macam ragam orang kat sana .
actually , taktahu nak bebel apa dah .
k laa , nak cite pasal result ?
result ??
hmm .
result sem 1 ni .
aku rasa sedih sangat , aku malu dengan kawan kawan aku .
dorangg sume dapat pointer yang baguss .
2.1 ke atas .
aku ??
aku tak sepandai mereka .
pagi tadi aku check result .
aku takut sangat , sangat sangat takut !
dapat je tengok result tu aku terus terpaku , aku pandang je gred yang aku dapat tu .
aku jadi macam putus asa !
aku terus mesej kat kawan aku EYLA .
aku bagitahu kat dia berapa yang aku dapat .
aku tanya berapa dia N kawan yang lain dapat .
alangkah best nya if aku dapat result macam mereka :'(
kenapa aku nya result macam tu ?
hanya 1.** ??
kenapa ??
adakah aku tak boleh bawa bidang ni ?
perlukah aku berhenti daripada meneruskan bidang ni ??
aku perlukan seseorang untuk membimbing aku , supaya aku dapat menguatkan semangat ni .
aku takut jika aku takdapat menggembirakan hati ayah aku .
aku takutt !!


Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !