Wednesday, 11 January 2012

penat :'(

Assalamualaikum semua dan selamat petang :)

Korangg semua sehad harini ? harap semuanya sehad lah kan . ehem ! petang petang macam nih aku nak berceloteh kat entry yang tak seberapa indah nih , boleh kan ? if tak boleh , ada aku kesah ? hahaha , joking :)
okay laa kan !
harini aku bangun pukul 6.50pagii , awal kan ? mana tak nya , kelas kul 8 pulak .
dengan semangad nye aku pun ke kolej , sampai ke kolej , aku terus ke kelas , tapii saked hati jewk ! kelas takda oranggg pun , then aku lepak kat student affair while waiting my friend Jannah .
sampai sampai jewk Jannah kat aku , aku pun ajak dia pergi jumpa coordinator untuk course kami , tapi dia takda pulok , sabar jelah .
kami tengok jam dah pukul 9suku then kami pun gerak ke bangunan sebelah sebab ada kelas HR , dengan selamba nya kami pun masuk ke kelas , naseb sir ArRashid tuwh spotingg abes !
N tamat jeh kelas kami jumpa sir Sufian , tanya pasal drop add subjek , punya lah penat lepastu pergi cari lecture , minta sign bebagaii ! biyol aku !
eerrggghhh , kesudahan nya bila aku jumpa miss Fauziah , kena bebel kejap , tadah jelah telinga kan , apapun tak boleh ! miss cakap kami kena ikod subjek yang dah dikhaskan , tak boleh drop sesuka hati , aduiishh ! 
then , miss Fauziah bagitahu apa subjek yang kami kena drop and kena drop , so lega lah hati N kepala otak aku .
but , tomorrow last day , kena tawaf lagi , cari lecture mintak sign lagii , tension lagi laa .
hahahaha , apepun aku harap aku dapat bertahan kat kptmkl nih N dapat CGPA 2.5 utk sem 2 nih , insyaAllah :)
okay laa , nantii malam if ada kelapangan aku celoteh lagii .
k bubye :)

Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !

happy :)

Assalamualaikum kawan kawan semua .


Entry aku kali nih aku nak share story about kegembiraan aku pada siang tadii .
koranggg nak tahu keh ? meh sini aku cite kan .
siang tadi aku telah menjalani test jpj kereta di CEMERLANG DRIVING SCHOOL di area tempat tinggal aku .
macam macam ragam lah yang aku tengok , kelakar rasanya .
N aku merupakan calon jpj sesi 1 no 55 , perrhh !
gabra tu jangan sebut lah kan , sampai menggigil aku nak sign kat pakcik jpj tuh , hahaha .
settle bahagian 2 , aku buad bahagian 3 .
time bahagian 3 , aku rasa bertuah sangat sebab abg jpj yang menguji pemanduan aku tuh tersangat lah sporting .
nak tahu sporting dari segi apa ? dari semua segi beb .
aku drive slow , then dia suh drive laju .
radio ? jangan cakaplah kan , dah rupa disco dah , tapi bestt !
abg jpj tuh pulak ralat dengan phone , mesej awekkss lah tu oii .
tp dye ada complain kat aku pasal gear , nak tahu ?
hah , aku nih cerdik bebeno ! guna gear ikod suka kepala otak aku jeh laa kan .
hahahaha , but i'm really happy because at the last , aku berjaya lulus dalam test jpj kereta dalam bahagian 2 N 3 .
Alhamdulillah , syukur ke hadrat illahi , amiin :)
N now aku sudah ada lesen kereta , yeay ! 
okay laa , untuk entry kali nih tu jeh story yang aku nak share dengan koranggg semua .
i want to sleep first , because tomorrow my class so early .
k dadaaa all bloggers !
Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !

Monday, 9 January 2012

anything new !

haolaa ! lama tak update blog . rindu rasanya . 
hmm , apepun aku nak ucapkan happy newyear for uolls ! 
okea ! 9 januari 2012 nih aku dah melangkah ke semester 2 . but , i'm not happy :'(
you know what ? because i'm really really scared with my study .
aku tak pasti aku dapat teruskan atau tak untuk course yang aku ambil nih .
aku dah nekad , aku akan try dalam masa sebulan nih , if okea , aku continue , if tak , i'll be quit from kptm .
so , just wait N see yeah ?
okea laa , mata pun da layu , i want to sleep first .
tahun baru , semester baru , kelas baru , kawan pun baru ! BF ? not really , hahaha . 
okea , bubye :)

Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !