Wednesday, 11 January 2012

penat :'(

Assalamualaikum semua dan selamat petang :)

Korangg semua sehad harini ? harap semuanya sehad lah kan . ehem ! petang petang macam nih aku nak berceloteh kat entry yang tak seberapa indah nih , boleh kan ? if tak boleh , ada aku kesah ? hahaha , joking :)
okay laa kan !
harini aku bangun pukul 6.50pagii , awal kan ? mana tak nya , kelas kul 8 pulak .
dengan semangad nye aku pun ke kolej , sampai ke kolej , aku terus ke kelas , tapii saked hati jewk ! kelas takda oranggg pun , then aku lepak kat student affair while waiting my friend Jannah .
sampai sampai jewk Jannah kat aku , aku pun ajak dia pergi jumpa coordinator untuk course kami , tapi dia takda pulok , sabar jelah .
kami tengok jam dah pukul 9suku then kami pun gerak ke bangunan sebelah sebab ada kelas HR , dengan selamba nya kami pun masuk ke kelas , naseb sir ArRashid tuwh spotingg abes !
N tamat jeh kelas kami jumpa sir Sufian , tanya pasal drop add subjek , punya lah penat lepastu pergi cari lecture , minta sign bebagaii ! biyol aku !
eerrggghhh , kesudahan nya bila aku jumpa miss Fauziah , kena bebel kejap , tadah jelah telinga kan , apapun tak boleh ! miss cakap kami kena ikod subjek yang dah dikhaskan , tak boleh drop sesuka hati , aduiishh ! 
then , miss Fauziah bagitahu apa subjek yang kami kena drop and kena drop , so lega lah hati N kepala otak aku .
but , tomorrow last day , kena tawaf lagi , cari lecture mintak sign lagii , tension lagi laa .
hahahaha , apepun aku harap aku dapat bertahan kat kptmkl nih N dapat CGPA 2.5 utk sem 2 nih , insyaAllah :)
okay laa , nantii malam if ada kelapangan aku celoteh lagii .
k bubye :)

Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !