Saturday, 24 March 2012

sekianlamanyatakBERBLOGGING -,-


assalamualaikum .
lama nya tak update blog usang nih . huh . actually , aku lupa password laa . hahaha that yang lama tak update blog , hehehe . sepanjang aku tak update blog nih macammacam berlaku . ada sedih ada gembira . tapi banyak sedih jeh rasanye . firstly , aku dah stop jadi student kat KPTMKL . :( sedihsedih tapi nak buat macam mana dah aku memang tak leh nak push diri aku and otak aku , er kos yang aku amek ( human resource management ) takda lah susah just aku jadi give up + pressure bila boleh dikatakan every week aku demam . secara tak langsung banyak kelas yang aku terpaksa skip but even aku dah bagi MC LETTER , ada lecture yang tak percaya , huh ntahlaa terpulangg kat dia lah kan :) apapun now aku dah tak study kos tu and tak study kat situ lagi . walaupapepun aku tidak pernah lupa jasa jasa lecture yang pernah mengajar aku di semester 1 mahupun di  semester 2 , thanks a lot miss madam sir . namun begitu , kerinduan terhadap classmates dan juga housemates tetap terasa .mereka semua ibarat keluarga buatku . aku dokan agar mereka dapat mencapai kejayaan yang cemerlang di masa akan datang , amiin :) okay ! now aku tengah pikiaq pikiaq mahu sambung study di mana , aku sekarang cuma fokus pada kemahiran , itu lebih bagus dan baik untuk diriku . memasak adalah kegemaranku and aku ingin menyambung pelajaranku dalam bidang masakan ( hotel & catering  or seni kulinari ) maybe , INSYAALLAH :) mudahmudahan one day dapat jadi CHEF RABIATUL huhuhuhu -.-


Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !