Saturday, 24 March 2012

aptb -,-

Assalamualaikum .



today is saturday . saturday is sabtu . hahaha sengal apa tah aku nih ? okay lets go to our topic today , wakaakaka . apa topic tah aku nak story , aku pun taktahu hehehehe . hah , nak tahu tak ? apa korangg taknak tahu ? okay ! kesah ? aku nak gtaw jugakkk hahahaha . pagi tadi en aku tdoe kul 5.45 ohh , owg bangun nak subuh aku pulak bantai membuta hahaha . gila teruk kan kan kan ? apa nak jadi lah aku nih , heish teruk teruk . da lah pulak aku set alarm pukul 8pagi aleh aleh aku terjaga tengok jam da pukul 10pagi dah , aptb ! hah nape aku set alarm pukul 8pagi ? sebab nya kawan aku si senet farah tuh ajak teman dia pergi Cyberjaya hantar adek dia , huahuahuahua . tapi korangg , kami tak pergi pun sebabnya dengan si senget tuh pun bangun lambat ! hahaha ngokngek selegne penyapu betul dia ajak dgn dia dia tak bangun , ngeng !

okay now about my study . punya semangat aku nak amek bidang masakan , aku pun search lah IKBN , IKB , GIATMARA n other else . yang tak leh blahhh nye number UPU pun tak beli lagii , aduyaii jimbet bebenor . baru semangat nak aply harini , tonggekkk betoll !  nampaknya kena tunggu hari senin ler kan nye pun adoyyyy , huahuahuhahuah . okay lah guys , kering modal untuk berceloteh sudah , tetibe jeh en ? aku pun taktahu apa aku mencarut mencirit kat sini , hahahaha aptb aku nih . ngeeee ~ tadaaaaaaaaa -,-




Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !