Thursday, 10 November 2011

lalalalala ~~

gilaa bohsan malam ni .
apalagi ? call wanie lahh kan . ajak dye keluar , hahaha .
dahh malam pun merayau lagii ?
pergi mana je korank ni kan . cecube duduk rumahh .
alaa , kami punya gilaa kami pusing putrajaya lahh kann .
nak pergi jaoh jaoh duet pulakk masing masing sesak !!
so , putrajaya jelahh .
pusing punye pusing , sampai lahh kami
dekat satu tempat yang diberi nama 
"HOTEL PULLMAN".
usha punye usha kat situ , terjumpalahh 
satu tempat yang menarik iaitu
di area "swimming pool" .
Aku pun cakap kat wanie ,
"wehh doeq ! da dapat da , hahaha ."
tahu tak dapat ape ?
tempat lepak baruu lahh , kihkihkih .
plus pulakk leh jadi tempat berDATING kodd .
memang terbaekk sangad lahh kan .
dan pulak kat traffic light ,
ada satu motor ni yang rider nye INDON dengan 
cewek nye lahh , ada hati
pulakk nak "rem rem" motor dengan aku sampaikan 
time kat corner , dye nak "lap" , cewek dye maen 
pukul pukul . hah ! memang aku dengan wanie
bantai gelak besar lahh kan , macam macam kerenahh !
tu je aku nak cite kodd , kekeringan idea ohh .
hahahah , anyway aku dapat hilangkan kebosanan pada 
malam ini !
kbaii !

Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !