Thursday, 10 November 2011

waitingg ..




16/11/2011 ?
Kenapa dengan date tu yee ?
Huhuhuhuhu .
Macam tak percaya je , 16/11/2011 tu last paper untuk final exam bagi semester 1 .
Belajar punya belajar , rupanya tinggal seminggu je lagi , then aku dan kawan kawan yang laen akan bercuti selama sebulan lebih .
Ehh , korank korank aku tak sabar sabar nak tunggu date atas ni lahh .
Korank nak tahu kenapa ?
Ha ni aku nak bagitahu kat korank .
Actually , myhubby mahu datang ke selangor ^_^ .
Maklum lah dah sebulan tak jumpa .
Memang rindu sangad sangad kat myhubby .
Bukan nya selalu dapat jumpa , sebab myhubby dah tinggal dengan family dia .
Jaoh pulak tu , kat Kedah nun sana .
Aku nak datang sana ?
Huh ! Memang tak lah kan .
Dah lah dekat gilaa .
Paling koman pun kalau naek bus , mahu nya sampai 5 - 6 jam .
Tu pun kalau tak sesak , kalau jalan sesak , paham paham jelah kan .
Boleh tumbuh bisul kat punggung aku .
Haahahahahahahaha .
Tapi kan aku rindu gilaa nak jalanjalan kat sana , bestt !
Dapat tengok permandangan sawah padi , bestt nya wehh .
Ada masa nanti , nak pergi sana lagi lah .
Ehh , rasa macam dah lari tajuk pulak , kan korank ?
Nanti time dia datang sini , aku nak spend time dengan dia .
Rindu gilaa gilaa kodd .
Huhuhuhuhu .
Sumpah rindu gilaa kat 'abang' !
Okayy lahh , sejujur nya aku tak tahu nak cakap apa dah ni oii .
Tu yang bantai merapu meraban sampai macam ni ohh .
Apapun tak bolehh ~~~~
Al - maklum lahh seperti yang korank semua tahu , aku ni kan still baru lagi dalam blog ni .
Baru nak berjinak jinak lahh kata kan , hahahahahaha .
Tu sajee yang aku dapat share dengan korank untuk masa ni .
K bobye uolls .
<3

Thanks Sudii Membacaa Entryy Akuu . Sukee ? Like Teruss !